Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Ak Parti‘nin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından koridorda gazetecilerin sorularını yanıtladı. “DERVİŞOĞLU İLE GÖRÜŞMEMEMİZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK” İyi Parti‘de başkanlık koltuğunu Meral Akşener’den devralan Musavat Dervişoğlu ile görüşüp görüşmeyeceğine yönelik soruya da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan “Görüşmememiz için hiçbir neden yok” ifadesini kullandı. İYİ PARTİ GRUP TOPLANTISINDA TANSİYON YÜKSEK […]

Ak Parti‘nin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından koridorda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“DERVİŞOĞLU İLE GÖRÜŞMEMEMİZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK”

İyi Parti‘de başkanlık koltuğunu Meral Akşener’den devralan Musavat Dervişoğlu ile görüşüp görüşmeyeceğine yönelik soruya da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan “Görüşmememiz için hiçbir neden yok” ifadesini kullandı.

İYİ PARTİ GRUP TOPLANTISINDA TANSİYON YÜKSEK

İyi Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu ise bugün partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili zehir zemberek sözler sarf etmişti.

“DEVLET YÖNETİMİNE VE YARGIYA FETÖ’YÜ ORTAK ETTİNİZ”

Dervişoğlu “Gereksiz tartışmalara hiç gerek yok. 60’lara, 71’lere, 80’lere dönmenin de anlamı yok. 1982 Anayasa’sında değişmemiş sadece 58 madde var. O maddelerde askeri vesayetle falan ilgili değil. Ayrıca yapılan Anayasa değişikliklerinin çoğunu da, 22 yıldır işbaşında bulunan iktidar yani sizler gerçekleştirdiniz. 2010’daki anayasa değişikliğiyle devlet yönetimine ve yargıya FETÖ’yü ortak ettiniz. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün yaşanmasına vesile oldunuz. Sonra 2017’de olağanüstü hal koşullarında zata mahsus bir anayasa değişikliği yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminin anayasal çerçevesini belirlediniz.

“İŞE TAYYİP ERDOĞAN VESAYETİNİ KALDIRMAKLA BAŞLAYALIM”

2018’den beri bu milletin başına tek adamlığı siz bela ettiniz. Ayrıca neden şikayet edersiniz ki? Bizleri hayatımızın baharında mapushanelere gönderen askeri darbeler sizleri saraylara taşıdı işte. Yürürlükte olan 1982 Anayasasında vesayet yok değil. Elbette var. Var ama askeri yönetimlerin vesayetinden ziyade yaptığınız anayasa değişikliklerinden kaynaklı olarak Recep Tayyip Erdoğan vesayeti var. Gelin, doğru bir iş yapmak istiyorsanız biz hazırız. Bu anayasadan bütün vesayetlerin izlerini silelim. İşe de Tayyip Erdoğan vesayetini kaldırmakla başlayalım. Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi diye adlandırılan Tayyipizm’den Türkiye’yi elbirliği ile kurtulalım” ifadelerini kullanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Kutlamalarda veda eder gibiydi! Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan ayrılıyor Önceki Haber

Kutlamalarda veda eder gibiydi! Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan ayrılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başı kopan bebek üzerinden İsrail'e yaylım ateşi Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başı kopan bebek üzerinden İsrail'e yaylım ateşi