Çin’de Yılbaşı Tatilinde Ekonomi Toparlanma Kaydetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çin’de Yılbaşı Tatilinde Ekonomi Toparlanma Kaydetti

BEİJİNG, 4 Ocak 2023 (Xinhua) — Çin’in güneybatısındaki Guizhou eyaletinin Qianxi kentinde bulunan Xinren Miao kasabasının Huawu köyündeki Miao etnik grubundan insanlarla dans eden turistler, 2 Ocak 2023. Ülke genelinde üç günlük yılbaşı tatilinde turizm, ikram sektörü ve perakende satışlarda güçlü bir toparlanma yaşandı. (Fotoğraf: Luo Dafu/Xinhua)

BEİJİNG, 4 Ocak 2023 (Xinhua) — Çin’in güneybatısındaki Guizhou eyaletinin Qianxi kentinde bulunan Xinren Miao kasabasının Huawu köyündeki Miao etnik grubundan insanlarla dans eden turistler, 2 Ocak 2023.

Ülke genelinde üç günlük yılbaşı tatilinde turizm, ikram sektörü ve perakende satışlarda güçlü bir toparlanma yaşandı. (Fotoğraf: Luo Dafu/Xinhua)

Anahtar Kelimeler:
Kayserispor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? KKayserispor - Fatih Karagümrük hangi kanalda? Karagümrük maçı ne zaman? Önceki Haber

Kayserispor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? KKayserispor - Fatih Karagümrük hangi kanalda? Karagümrük maçı ne zaman?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihinin erkene alınmasıyla ilgili çıkış: Kamuoyunda ne konuşulursa gündemimize gelir Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihinin erkene alınmasıyla ilgili çıkış: Kamuoyunda ne konuşulursa gündemimize gelir