Korhan Berzeg’e ait yeni bulgular dere yatağında aranıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korhan Berzeg’e ait yeni bulgular dere yatağında aranıyor

Korhan Berzeg‘in kafatasına ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu BALIKESİR – Balıkesir’in Gönen İlçesine bağlı Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasında kalan dere yatağında yeni bulgular arayan ekipler, Korhan Berzeg’in kafatasına ait olduğu düşünülen 4 kemik parçası buldu. Bugün, Gönen’in Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasında kalan dere yatağına yoğunlaşan 60 kişilik ekip, 3 kadavra arama köpeği […]

Korhan Berzeg‘in kafatasına ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu

BALIKESİR – Balıkesir’in Gönen İlçesine bağlı Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasında kalan dere yatağında yeni bulgular arayan ekipler, Korhan Berzeg’in kafatasına ait olduğu düşünülen 4 kemik parçası buldu.

Bugün, Gönen’in Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasında kalan dere yatağına yoğunlaşan 60 kişilik ekip, 3 kadavra arama köpeği eşliğinde dere yatağını çit taraflı olarak arama çalışmalarına devam etti. Çalışmalar neticesinde, ilk bulunan kemik parçaları ve giysi parçalarının 3 kilometre uzağında yeni bulgulara ulaşıldı. Ekipler, Korhan Berzeg’in kafatasına ait olduğu düşünülen 4 parça daha kemik buldu.

Anahtar Kelimeler:
Tokat'ta Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde Kedi Güzellik Yarışması Düzenlendi Önceki Haber

Tokat'ta Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde Kedi Güzellik Yarışması Düzenlendi

İzmir'de Esnaf Kdv Zammına Tepki Gösterdi: "Devletin Vergi Toplaması Gereken Yer En Üst Kademelerdir. Halkın Eli Değildir" Sonraki Haber

İzmir'de Esnaf Kdv Zammına Tepki Gösterdi: "Devletin Vergi Toplaması Gereken Yer En Üst Kademelerdir. Halkın Eli Değildir"