Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Behzat Ç. 7. bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm yayınlandı mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Behzat Ç. 7. bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm yayınlandı mı?

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Sorusu, 6. bölümün izleyiciler ile buluşmasının arından sık sık internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Toplamda 8 bölüm olacağı duyurulan dizinin, final bölümünden önceki son bölüm olması nedeniyle heyecanla Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Sorusu araştırılıyor. Peki, Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm […]

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Sorusu, 6. bölümün izleyiciler ile buluşmasının arından sık sık internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Toplamda 8 bölüm olacağı duyurulan dizinin, final bölümünden önceki son bölüm olması nedeniyle heyecanla Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Sorusu araştırılıyor. Peki, Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm ne zaman? Behzat Ç. 7. bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Behzat Ç. Çekiç ve Gül 7. bölüm yayınlandı mı?

BEHZAT Ç. ÇEKİÇ VE GÜL 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin yeni serisi olan Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisi, geçtiğimiz ay BluTV platformu üzerinde izleyicileri ile buluştu. Şuana kadar 6 bölümü yayınlanmış olan dizinin sezon finalinin 8. bölümde yapılacağı dizinin oyuncuları tarafından duyurulmuştu. Dizinin yeni bölümleri her hafta salı günü yayınlanmakta. Fakat yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının 14 – 15 Ocak tarihinde yayınlanması öngörülüyor.

Haberler.com – Gündem
Anahtar Kelimeler:
Kastamonu'da silah kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı Önceki Haber

Kastamonu'da silah kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

Togg'un Avrupa rotası belli oldu! Yerli otomobil 2025 yılında Hollanda'da olacak Sonraki Haber

Togg'un Avrupa rotası belli oldu! Yerli otomobil 2025 yılında Hollanda'da olacak