Trafiğin sık sık kilitlendiği kent için çözüm bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafiğin sık sık kilitlendiği kent için çözüm bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Bursa‘yla ilgili yeni otoyol projesini açıkladı. “40 kilometre civarında yeni bir otoyol yapacağız.” diyen Uraloğlu, yapılacak otoyolla trafiğin rahatlayacağını belirtti. “BURSA GEÇİŞİNİ KAPSAYACAK BİR OTOYOL OLACAK” Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Uraloğlu, İstanbul- İzmir otobanında en yoğun bölgenin Bursa olduğuna dikkat çekerek “Günlük araç geçişleri 100 binleri geçti. Orada […]

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Bursa‘yla ilgili yeni otoyol projesini açıkladı. “40 kilometre civarında yeni bir otoyol yapacağız.” diyen Uraloğlu, yapılacak otoyolla trafiğin rahatlayacağını belirtti.

“BURSA GEÇİŞİNİ KAPSAYACAK BİR OTOYOL OLACAK”

Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Uraloğlu, İstanbul- İzmir otobanında en yoğun bölgenin Bursa olduğuna dikkat çekerek “Günlük araç geçişleri 100 binleri geçti. Orada daha kuzeyden ikinci bir otoyol projesine başlandı. Orayı çözeceğiz. 40 kilometre civarında yeni bir otoyol yapacağız. Bursa geçişini kapsayacak bir otoyol olacak. İstanbul’dan gelip Osmangazi Köprüsü’nü geçip Bursa’ya girişte, yani Ovakça yakınlarında mevcut çevre yoluna gelmeden kuzeyden ayrılıp Bursa’yı kucaklayıp Susurluk istikametine doğru gidip bağlayacak olan bir yeni yol yapıyoruz. Başladık. Burayı rahatlatmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu: Bursa'ya yeni otoyol yapacağız

BURSA’YA BAĞLANACAK HIZLI TREN PROJESİ

Ankara-Bursa hızlı tren projesi hakkında da konuşan Uraloğlu, “Eskişehir üzerinden Bursa’ya bağlanacak projemiz var. İstanbul’dan bir anda yüksek hızlı trenle İzmir’e gelecek bir bağlantı yapmış olacağız.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
'Tüm şirketler için geçerli' diyerek sürpriz çalışmayı açıkladı Önceki Haber

'Tüm şirketler için geçerli' diyerek sürpriz çalışmayı açıkladı

Mehmet Şimşek'ten açıklama var Sonraki Haber

Mehmet Şimşek'ten açıklama var