Artvin’de İstanbul’un Fethi konulu konferans düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artvin’de İstanbul’un Fethi konulu konferans düzenlendi

Artvin‘de, İstanbul’un fethinin 571. yıl dönümü dolayısıyla “29 Mayıs 1453 İstanbul’un Fethi” konulu konferansı gerçekleştirildi. Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğunca Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, “İstanbul’un Fethi” konulu sinevizyon gösterisi yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. […]

Artvin‘de, İstanbul’un fethinin 571. yıl dönümü dolayısıyla “29 Mayıs 1453 İstanbul’un Fethi” konulu konferansı gerçekleştirildi.

Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğunca Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, “İstanbul’un Fethi” konulu sinevizyon gösterisi yapıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Kul, İstanbul’un fetih süreci ve Fatih Sultan Mehmet’in kişiliği hakkında konuşma yaptı.

Program, Doç. Dr. Eyüp Kul’a hediye ve plaket verilmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Ergin Ataman ile Buluştu Önceki Haber

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Ergin Ataman ile Buluştu

Uyuşturucu ve Suç Gelirlerine Yönelik Soruşturmada 72 Sanığa Beraat Kararı Sonraki Haber

Uyuşturucu ve Suç Gelirlerine Yönelik Soruşturmada 72 Sanığa Beraat Kararı