UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Ergin Ataman ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Ergin Ataman ile Buluştu

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Yunanistan’ın Panathinaikos AKTOR Basketbol Takımı ile THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan başantrenör Ergin Ataman ile bir araya geldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi finali için bulunduğu Yunanistan’da, Ergin Ataman ile bir araya gelen Yardımcı, “Ergin Ataman’ı elde ettiği büyük başarı nedeniyle kutluyorum. Atina’da ona olan büyük sevgiyi yerinde görmek de […]

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Yunanistan’ın Panathinaikos AKTOR Basketbol Takımı ile THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan başantrenör Ergin Ataman ile bir araya geldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi finali için bulunduğu Yunanistan’da, Ergin Ataman ile bir araya gelen Yardımcı, “Ergin Ataman’ı elde ettiği büyük başarı nedeniyle kutluyorum. Atina’da ona olan büyük sevgiyi yerinde görmek de bizi ayrıca gururlandırdı. Başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Servet Yardımcı ile Ataman arasındaki görüşmede Arnavutluk Futbol Federasyonu Başkanı Armand Duka ve Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi de yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 29 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Önceki Haber

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 29 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti Sonraki Haber

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti