Ziyech’ten alkışlanacak hareket

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ziyech’ten alkışlanacak hareket

102 puanla rekor kırarak 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Yaklaşık 50 bin taraftarın da tribünde olduğu kutlamalarda Fenerbahçe’ye karşı kazanılan Süper Kupa da sarı-kırmızılı futbolcuların ellerinde yükseldi. Galatasaraylı futbolculardan Hakim Ziyech, törende alkışlanacak bir harekete imza attı. ZIYECH FİLİSTİN’İ UNUTMADI RAMS Park’taki şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan sarı-kırmızılı futbolcu Hakim […]

102 puanla rekor kırarak 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Yaklaşık 50 bin taraftarın da tribünde olduğu kutlamalarda Fenerbahçe’ye karşı kazanılan Süper Kupa da sarı-kırmızılı futbolcuların ellerinde yükseldi. Galatasaraylı futbolculardan Hakim Ziyech, törende alkışlanacak bir harekete imza attı.

Kutlamalarda Filistin'i unutmadı! Hakim Ziyech'ten alkışlanacak hareket

ZIYECH FİLİSTİN’İ UNUTMADI

RAMS Park’taki şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan sarı-kırmızılı futbolcu Hakim Ziyech’ten alkış alan bir hareket geldi. Faslı futbolcu, 7 Ekim’den bu yana İsrail’in saldırıları altında olan Gazze’ye karşı sessiz kalmayarak sahaya Filistin bayrağıyla çıktı.

Anahtar Kelimeler:
Yıldız futbolcu takıma veda etti Önceki Haber

Yıldız futbolcu takıma veda etti

Icardi'den geceye damga vuran 'Fener ağlama' performansı Sonraki Haber

Icardi'den geceye damga vuran 'Fener ağlama' performansı