Yaşlı adam, düğün için geldiği köyde kurbanlık boğanın kurbanı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaşlı adam, düğün için geldiği köyde kurbanlık boğanın kurbanı oldu

64 yaşındaki Canip Akar, yeğeninin en mutlu gününde meydana gelen talihsiz bir olayda can verdi. Boğa saldırısına uğrayarak ağır yaralanan yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. KOMŞUNUN AHIRINDAN ÇIKAN BOĞA SALDIRDI Acı olay İlçeye bağlı Sırataşlar köyündemeydana geldi. Kardeşinin evinin önünde duran Canip Akar, komşusunun ahırından aniden çıkan boğanın saldırısına uğradı. Ağır […]

64 yaşındaki Canip Akar, yeğeninin en mutlu gününde meydana gelen talihsiz bir olayda can verdi. Boğa saldırısına uğrayarak ağır yaralanan yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KOMŞUNUN AHIRINDAN ÇIKAN BOĞA SALDIRDI

Acı olay İlçeye bağlı Sırataşlar köyündemeydana geldi. Kardeşinin evinin önünde duran Canip Akar, komşusunun ahırından aniden çıkan boğanın saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Akar için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

YAŞLI ADAM HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırılan 64 yaşındaki Canip Akar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜĞÜNE KATILMAK İÇİN KÖYE GELMİŞ

Akar’ın cenazesi otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Talihsiz adamın İzmir’de yaşadığı ve yeğeninin düğünü için köye geldiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı Önceki Haber

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Kamyonetini kreş otoparkına çeken sürücü, aracın içinde kendini tatmin etti Sonraki Haber

Kamyonetini kreş otoparkına çeken sürücü, aracın içinde kendini tatmin etti