Xbox and Bethesda Developer Direct bu ay sonunda geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Xbox and Bethesda Developer Direct bu ay sonunda geliyor

Bethesda‘nın geliştiriciliğini yapıp Xbox’ın yayıncılığını üstlendiği ve 2023 yılında piyasaya sürülmesi merakla beklenen Starfield gibi birçok yapıma Developer Direct etkinliği sırasında göz atılacak. XBOX AND BETHESDA DEVELOPER DIRECT BU AY GELİYOR Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios ve ZeniMax Online Studios gibi stüdyoların oyun geliştiricileri tarafından sunulan Developer Direct etkinliği, The Elder Scrolls Online, […]

Bethesda‘nın geliştiriciliğini yapıp Xbox’ın yayıncılığını üstlendiği ve 2023 yılında piyasaya sürülmesi merakla beklenen Starfield gibi birçok yapıma Developer Direct etkinliği sırasında göz atılacak.

XBOX AND BETHESDA DEVELOPER DIRECT BU AY GELİYOR

Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios ve ZeniMax Online Studios gibi stüdyoların oyun geliştiricileri tarafından sunulan Developer Direct etkinliği, The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends ve Redfall dahil olmak üzere önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürülecek Xbox oyunları için yeni raporlar yayınlanacak.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Bethesda Game Studios’un Starfield’ına derinlemesine dalış yapmak için uygun miktarda zaman ayırmak için, bağımsız bir gösteri üzerinde çalışılıyor.

XBOX BETHESDA DEVELOPER DIRECT SAAT KAÇTA?

25 Ocak Çarşamba günü saat 12:00’de PT/15:00 ET’de yayınlanacak olan Developer_Direct hakkında daha fazla bilgi için Xbox ve Bethesda’nın resmi sosyal kanallarından izleyebilirsiniz.

Haberler.com – Gamegar
Anahtar Kelimeler:
Usta sanatçı Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlanıyor Önceki Haber

Usta sanatçı Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlanıyor

Alev alev yanan çocuk parkındaki hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı Sonraki Haber

Alev alev yanan çocuk parkındaki hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı