Wesley Sneijder, Jose Mourinho ile konuşmuş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Wesley Sneijder, Jose Mourinho ile konuşmuş

Süper Lig devi Galatasaray’ın eski yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, düyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho‘nun Fenerbahçe ile anlaşması hakkında açıklamalarda bulundu. “F.BAHÇE’YE GİDECEĞİNİ DOĞRULADI” Hollandalı eski futbolcu, Jose Mourinho ile konuştuğunu ve Portekizli teknik adamın Fenerbahçe’nin başına geçeceğini söylediğini açıkladı. Sneijder yaptığı açıklamada, “Jose Mourinho’yla konuştum, bana Fenerbahçe’ye gideceğini doğruladı” ifadelerini kullandı. “YEMEK YİYEBİLİRİZ” Maçları […]

Süper Lig devi Galatasaray’ın eski yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, düyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho‘nun Fenerbahçe ile anlaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

“F.BAHÇE’YE GİDECEĞİNİ DOĞRULADI”

Hollandalı eski futbolcu, Jose Mourinho ile konuştuğunu ve Portekizli teknik adamın Fenerbahçe’nin başına geçeceğini söylediğini açıkladı. Sneijder yaptığı açıklamada, “Jose Mourinho’yla konuştum, bana Fenerbahçe’ye gideceğini doğruladı” ifadelerini kullandı.

“YEMEK YİYEBİLİRİZ”

Maçları izleyemeyeceğini söyleyen Wesley, “Galatasaray’da oynadığım için maçlarına pek gidemem ama İstanbul’da yemek yiyebiliriz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Üvey kızlarını yıllarca istismar eden adam, gözaltına alındı! Polisler sayesinde linç edilmekten kurtuldu Önceki Haber

Üvey kızlarını yıllarca istismar eden adam, gözaltına alındı! Polisler sayesinde linç edilmekten kurtuldu

İstanbul'un gizemli tünellerine bir yenisi daha eklendi! Fatih Sultan Mehmet'in askeri garnizon ve lojistik üssü Sonraki Haber

İstanbul'un gizemli tünellerine bir yenisi daha eklendi! Fatih Sultan Mehmet'in askeri garnizon ve lojistik üssü