Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş’ta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş’ta

Siyah-Beyazlılar’da üçüncü Vincent Aboubakar dönemi başlıyor. Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’a transfer olmasıyla bileti kesilen Aboubakar, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti. “YARIN İSTANBUL’DA” TRT Spor muhabiri Tuna Akdemir’in haberine göre, Kamerunlu golcü çarşamba günü evrak işlerini halledecek ve İstanbul’a gelecek. Aboubakar, pazar günü oynanacak Kayserispor maçında kadroda olacak. İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI Beşiktaş’ta 2016-17 ve 2020-21 sezonlarında kiralık […]

Siyah-Beyazlılar’da üçüncü Vincent Aboubakar dönemi başlıyor. Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’a transfer olmasıyla bileti kesilen Aboubakar, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

“YARIN İSTANBUL’DA”

TRT Spor muhabiri Tuna Akdemir’in haberine göre, Kamerunlu golcü çarşamba günü evrak işlerini halledecek ve İstanbul’a gelecek. Aboubakar, pazar günü oynanacak Kayserispor maçında kadroda olacak.

Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta

İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Beşiktaş’ta 2016-17 ve 2020-21 sezonlarında kiralık olarak forma giyen Aboubakar, iki sezonda da şampiyonluk yaşadı. Kamerunlu golcü, 2020-21’deki Türkiye Kupası zaferinde de yer aldı.

Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta

KÖTÜ AYRILMIŞTI

30 yaşındaki golcü futbolcu Beşiktaş’tan olaylı şekilde ayrılmıştı. Aboubakar, Siyah-Beyazlılar’ın 2020-21 şampiyonluğunda son haftalarda sakat olduğu gerekçesiyle süre almamıştı. Kamerunlu futbolcu bir maça daha çıksaydı kontratı otomatik olarak uzayacaktı. Aboubakar sezonun tamamlanmasıyla Al Nassr’a imza atmıştı.

Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta

WEGHORTS’UN YERİ DOLDU

Siyah-Beyazlılar, sezon başında Burnley’den kiraladığı Wout Weghorst’un Manchester United’a gitmesine engel olamamıştı. Kara Kartal, Weghorst’un boşluğunu eski golcüsü Vincent Aboubakar’la doldurdu.

Anahtar Kelimeler:
Yunanistan'ın ölüme ittiği 99 göçmen kurtarıldı Önceki Haber

Yunanistan'ın ölüme ittiği 99 göçmen kurtarıldı

Reha Yurdakul kimdir, öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Reha Yurdakul ne zaman öldü, hastalığı neydi? Reha Yurdakul'un hayatı ve biyografisi! Sonraki Haber

Reha Yurdakul kimdir, öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Reha Yurdakul ne zaman öldü, hastalığı neydi? Reha Yurdakul'un hayatı ve biyografisi!