Van’da 19 Mayıs etkinliği: Meşaleli yürüyüş yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van’da 19 Mayıs etkinliği: Meşaleli yürüyüş yapıldı

Van‘ın Çatak ilçesinde öğretmen, öğrenci, askeri personel ve vatandaşlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla meşaleli yürüyüş yaptı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Hükümet Konağı’nın önünde bir araya gelenler, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne kadar yürüdü. Yürüyüşe katılan Kaymakam Sercan Sakarya, 19 Mayıs’ın […]

Van‘ın Çatak ilçesinde öğretmen, öğrenci, askeri personel ve vatandaşlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla meşaleli yürüyüş yaptı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Hükümet Konağı’nın önünde bir araya gelenler, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan Kaymakam Sercan Sakarya, 19 Mayıs’ın bağımsızlık mücadelesinin başladığı gün olduğunu söyledi.

Sakarya, “Güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Milli Mücadelenin başlangıcını gençlerimize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürümenin gururunu yaşıyoruz. Bayramı gençlerimizle kutlayacağız.” dedi.

Yürüyüşe, Kaymakam Sercan Sakarya’nın eşi Duygu Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Gülali Çendik, İlçe Tabur Komutanı Yüzbaşı Emre Göksu, Emniyet Amiri Ünal Tanış, Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Engin Fırat Sarıtaş ve kurum amirleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Adana'da düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 18 kişi tutuklandı Önceki Haber

Adana'da düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 18 kişi tutuklandı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 19 Mayıs'ı Kutladı Sonraki Haber

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 19 Mayıs'ı Kutladı