Türbülans faciasında onlarca kişi yaşam savaşı veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türbülans faciasında onlarca kişi yaşam savaşı veriyor

Londra- Singapur seferini yapan Singapur Havayolları’na ait Boeing 777 tipi uçak,211 yolcu ve 18 mürettebat ile havalanmıştı. Ancak etkili olan tropikal fırtınalar nedeniyle şiddetli bir türbülansa girince 2 yolcu hayatını kaybetti. Uçağın içi ise savaş alanına döndü. UÇAK BİNLERCE METRE DÜŞTÜ Verilerine göre, uçak, 37 bin fit (yaklaşık 11 bin metre) irtifada seyir halindeyken yaklaşık […]

Londra- Singapur seferini yapan Singapur Havayolları’na ait Boeing 777 tipi uçak,211 yolcu ve 18 mürettebat ile havalanmıştı. Ancak etkili olan tropikal fırtınalar nedeniyle şiddetli bir türbülansa girince 2 yolcu hayatını kaybetti. Uçağın içi ise savaş alanına döndü.

UÇAK BİNLERCE METRE DÜŞTÜ

Verilerine göre, uçak, 37 bin fit (yaklaşık 11 bin metre) irtifada seyir halindeyken yaklaşık 3 dakika içinde aniden 6 bin fit (yaklaşık 2 bin metre) alçalarak 31 bin fite (yaklaşık 9 bin metre) düştü. Sağlık ekipleri, acil iniş sonrası uçaktaki yolculara müdahalede bulundu.

20 KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Avustralya, İngiltere, Hong Kong, Malezya, Yeni Zelanda, Singapur ve Filipinler uyruklu 20 kişinin ise yoğun bakıma alındığı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
'Reisi'nin helikopterini İsrail düşürdü' tezini çürütecek analiz Önceki Haber

'Reisi'nin helikopterini İsrail düşürdü' tezini çürütecek analiz

'Çocuğunuz düştü' diye aradılar gerçek bambaşka çıktı Sonraki Haber

'Çocuğunuz düştü' diye aradılar gerçek bambaşka çıktı