TFF Hukuk Danışmanı: TFF’ye kayyım atanması söz konusu değil

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TFF Hukuk Danışmanı: TFF’ye kayyım atanması söz konusu değil

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Danışmanı Avukat Tarkan Erdal, bugün sosyal medyada yer alan “TFF kulüplerin seçim talebine cevap vermezse, 2008 olduğu gibi TFF’ye kayyım atanır.” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunun bilinçli bir şekilde yanlış bilgilendirildiğini söyledi. AA muhabirine konuşan Erdal, 2008 yılındaki durumun tamamen geçici maddeyle yapıldığının altını çizerek “Adı üstünde ‘Geçici Madde’, […]

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Danışmanı Avukat Tarkan Erdal, bugün sosyal medyada yer alan “TFF kulüplerin seçim talebine cevap vermezse, 2008 olduğu gibi TFF’ye kayyım atanır.” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunun bilinçli bir şekilde yanlış bilgilendirildiğini söyledi.

AA muhabirine konuşan Erdal, 2008 yılındaki durumun tamamen geçici maddeyle yapıldığının altını çizerek “Adı üstünde ‘Geçici Madde’, yani o sene oldu ve bitti. Kanunda artık kayyım diye bir şey yok. Birileri kasten kamuoyunu yanlış bilgilendirmek istiyor.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
İngiltere Başbakanı İsrail'in Refah'a olası kara saldırısından endişeli Önceki Haber

İngiltere Başbakanı İsrail'in Refah'a olası kara saldırısından endişeli

Yüksekova'da Mayıs Ayında 6 Metrelik Kar Tünelleri Şaşırtıyor Sonraki Haber

Yüksekova'da Mayıs Ayında 6 Metrelik Kar Tünelleri Şaşırtıyor