Taraftar kahrolacak! Erden Timur’dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taraftar kahrolacak! Erden Timur’dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

Galatasaray‘da sportif AŞ başkan vekili görevini yürüten Erden Timur, yeniden başkan seçilen Dursun Özbek’in yönetimde yer almamıştı. Timur yeni sezon için takımda görev alıp almayacağıyla ilgili kararını verdi. DEVAM ETMEYECEK Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Erden Timur, Galatasaray‘da devam etmeyi düşünmüyor. Futbol A.Ş’de devam etse bile futbol ve transfer operasyonunda yer almayacak. SİNYALİNİ VERMİŞTİ […]

Galatasaray‘da sportif AŞ başkan vekili görevini yürüten Erden Timur, yeniden başkan seçilen Dursun Özbek’in yönetimde yer almamıştı. Timur yeni sezon için takımda görev alıp almayacağıyla ilgili kararını verdi.

DEVAM ETMEYECEK

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Erden Timur, Galatasaray‘da devam etmeyi düşünmüyor. Futbol A.Ş’de devam etse bile futbol ve transfer operasyonunda yer almayacak.

Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Sarı kırmızılı takımda kendini yalnız hissettiğini daha önce belirten Erden Timur, Geçtiğimiz günlerde serzenişte bulunarak Galatasaray siyasetiyle ilgili “Dışarıdaki tepkinin on katı tepki görüyorum Galatasaray siyasetinden. Zaten baş edemediğim şey de o” ifadelerini kullanmıştı. Timur, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili açıklama yayınlayacak.

Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

2 SENEDE 3 KUPA

Galatasaray’daki 2 sezonunda 2 lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Timur, birçok yıldızın takıma kazandırılmasında başrol oynamıştı.

Anahtar Kelimeler:
Kadir İnanır, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı Önceki Haber

Kadir İnanır, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! Sonraki Haber

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası!