Sokak köpekleri, küçük kıza saldırdı! Hayvanseverler ile mahalleli karşı karşıya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sokak köpekleri, küçük kıza saldırdı! Hayvanseverler ile mahalleli karşı karşıya geldi

Artvin‘in Arhavi ilçesinde sokakta oyun oynayan küçük bir kız çocuğu, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Olayı görenler küçük kızın yardımına koşarak kurtardı. Saldırıların arttığını söyleyen mahalleli bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istedi. KÜÇÜK KIZ KAÇTI KÖPEKLER KOVALADI Boğaziçi Mahallesi’nde sokakta oyun oynayan küçük kızın peşine bir anda sokak köpekleri takıldı. Karşısında gördüğü hayvanlardan korkan kız […]

Artvin‘in Arhavi ilçesinde sokakta oyun oynayan küçük bir kız çocuğu, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Olayı görenler küçük kızın yardımına koşarak kurtardı. Saldırıların arttığını söyleyen mahalleli bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

KÜÇÜK KIZ KAÇTI KÖPEKLER KOVALADI

Boğaziçi Mahallesi’nde sokakta oyun oynayan küçük kızın peşine bir anda sokak köpekleri takıldı. Karşısında gördüğü hayvanlardan korkan kız çocuğu koşarak kaçmaya başladı. Köpekler ise talihsiz kız çocuğunun peşinden koşturarak kovaladı. O sırada yoldan geçenler durumu fark edince hemen yardıma koşarak köpekleri bölgeden uzaklaştırdı.

“SOKAKTA YÜRÜRKEN TEDİRGİN OLUYORUZ”

Mahalle sakinleri, son dönemde artan başıboş köpek saldırılarına tepki gösterdi. Kendilerinin de hayvansever olduğunu ancak evlatlarının canlarının tehlikede olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Son birkaç hafta içinde, başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan insan sayısında ciddi arttı. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için büyük tehlike arz eden bu durum, mahallede huzursuzluğa neden oluyor. Sokakta yürürken tedirgin oluyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Sokak köpekleri, küçük kıza saldırdı! Hayvan severler ile mahalleli karşı karşıya geldi

HAYVANSEVERLER İLE MAHALLELİ ARASINDA TARTIŞMA

Sokak köpeklerinin bulunduğu alana gelen gönüllü hayvanseverler ile mahalleli arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma bir süre sonra herhangi bir sorun yaşanmadan son buldu.

Sokak köpekleri, küçük kıza saldırdı! Hayvan severler ile mahalleli karşı karşıya geldi

ZABITA EKİPLERİ KÖPEKLERİ BARINAĞA GÖTÜRDÜ

Arhavi Belediyesi Zabıta ekipleri, saldırgan iki köpeği barınağa götürürken, belediyeden yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın endişelerini anlıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Sokak hayvanlarının korunması ve halk sağlığının gözetilmesi arasında bir denge kurmaya çalışıyoruz. En kısa sürede gerekli adımları atacağız” ifadeleri kullanıldı.

Anahtar Kelimeler:
Patronlar döviz kuruna isyan etti: Biz de mi fabrikaları kapatıp gidelim? Önceki Haber

Patronlar döviz kuruna isyan etti: Biz de mi fabrikaları kapatıp gidelim?

Deniz Akkaya'dan ağızları açık bırakan sözler: Teyzem, kızımı iki kez boğmaya çalıştı Sonraki Haber

Deniz Akkaya'dan ağızları açık bırakan sözler: Teyzem, kızımı iki kez boğmaya çalıştı