Seyir halindeki yolcu dolu otobüs alev alev yandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyir halindeki yolcu dolu otobüs alev alev yandı

Ankara- Bolu kara yolunda ilerleyen bir yolcu otobüsünde facianın eşiğinden dönüldü. Kısa sürede alevlere teslim olan araçta bulunan 13 kişi hemen tahliye edilerek kurtarıldı. Yangından geriye ise bu görüntüler kaldı. SEYİR HALİNDEYKEN YANMAYA BAŞLADI Olay saat 21.00 sularında meydana geldi. Otobüsten henüz belirlenemeyen bir sebeple duman yükseldi. Kısa süre içeresinde duman, yerini alevlere bıraktı. Şoför, […]

Ankara- Bolu kara yolunda ilerleyen bir yolcu otobüsünde facianın eşiğinden dönüldü. Kısa sürede alevlere teslim olan araçta bulunan 13 kişi hemen tahliye edilerek kurtarıldı. Yangından geriye ise bu görüntüler kaldı.

SEYİR HALİNDEYKEN YANMAYA BAŞLADI

Olay saat 21.00 sularında meydana geldi. Otobüsten henüz belirlenemeyen bir sebeple duman yükseldi. Kısa süre içeresinde duman, yerini alevlere bıraktı. Şoför, durumu fark edince hemen aracı durdurdu.

İçerisinde 13 kişinin bulunduğu otobüs alev alev yandı! Ölümden kıl payı kurtuldular

OTOBÜSTEKİ 13 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye hemen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otobüste bulunan 10’u yolcu, 3’ü personel toplam 13 kişi herhangi bir yara almadan tahliye edildi.

OTOBÜS KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almayı başardı ancak alevlere teslim olan otobüsten geriye hurda yığını kaldı. Talihsiz olayda tek teselli ise yaralanma ve can kaybı yaşanmaması oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Mersin gümrüğünde tarihi operasyon! Rakam tam 1 milyar lira Önceki Haber

Mersin gümrüğünde tarihi operasyon! Rakam tam 1 milyar lira

Kaza sonrası alevlere teslim olan araçta korkunç son Sonraki Haber

Kaza sonrası alevlere teslim olan araçta korkunç son