Serkan Keskin ve Taner Ölmez’i Buluşturan ‘Nasreddin Hoca’ya Büyük İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serkan Keskin ve Taner Ölmez’i Buluşturan ‘Nasreddin Hoca’ya Büyük İlgi

Işıl Kasapoğlu’nun yazıp, yönettiği ve yaklaşık 20 yıldır sahneye konan kukla oyunu ‘ Nasreddin Hoca‘ya bu sezon Taner Ölmez dahil oldu. Serkan Keskin, Taner Ölmez, Nilüfer Alptekin ve Sibel Altan’ın yer aldığı kukla oyunu, Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda küçük seyirciler ile buluşuyor. Taner Ölmez’in anlatıcı rolünü üstlendiği oyunda, Serkan Keskin Nasreddin Hoca‘yı canlandırıyor. Çocuklara kuklalarla […]

Işıl Kasapoğlu’nun yazıp, yönettiği ve yaklaşık 20 yıldır sahneye konan kukla oyunu ‘ Nasreddin Hoca‘ya bu sezon Taner Ölmez dahil oldu.

Serkan Keskin, Taner Ölmez, Nilüfer Alptekin ve Sibel Altan’ın yer aldığı kukla oyunu, Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda küçük seyirciler ile buluşuyor.

Taner Ölmez’in anlatıcı rolünü üstlendiği oyunda, Serkan Keskin Nasreddin Hoca‘yı canlandırıyor. Çocuklara kuklalarla Nasreddin Hoca hikayelerinin anlatıldığı oyun, başladığı günden bu yana büyük, küçük herkesin beğenisini toplarken yoğun ilgi gören kukla oyununun Ocak ayı biletleri haftalar öncesinden tükendi.

Anahtar Kelimeler:
Şahmaran izleyiciden geçer not alamadı! İzleyenlerin aklına dünyaca ünlü film geldi Önceki Haber

Şahmaran izleyiciden geçer not alamadı! İzleyenlerin aklına dünyaca ünlü film geldi

Eyüpspor - Samsunspor maçı CANLI izle! Samsunspor maçı şifresiz izle! Eyüpspor Samsunspor maçı canlı izleme linki! Sonraki Haber

Eyüpspor - Samsunspor maçı CANLI izle! Samsunspor maçı şifresiz izle! Eyüpspor Samsunspor maçı canlı izleme linki!