Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç, takımın yıldızlarını bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç, takımın yıldızlarını bırakmıyor

Fenerbahçe‘de seçime hazırlanan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Sportif direktör Mario Branco ile yola devam edeceklerini duyuran Koç, astronomik bir rakam gelmediği sürece sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerini de takımda tutacak. BRANCO İLE YOLA DEVAM Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Koç, “Geçen sene Mario Branco ile iyi işlere imza […]

Fenerbahçe‘de seçime hazırlanan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Sportif direktör Mario Branco ile yola devam edeceklerini duyuran Koç, astronomik bir rakam gelmediği sürece sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerini de takımda tutacak.

BRANCO İLE YOLA DEVAM

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Koç, “Geçen sene Mario Branco ile iyi işlere imza attık. Bu sene de bizimle devam edecek. Birkaç aydır o ve ekibi, önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği için çalışmalar, temaslar yaptı” dedi.

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç takımın yıldızlarını bırakmıyor

“ASTRONOMİK TEKLİF GELMEZSE SATILMAYACAKLAR”

Kadroda çok eksikleri olmadığını belirten Koç, “İrfan Can, Ferdi, Fred, Osayi’ler… Bunların hepsi, olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda muhafaza edilecektir” ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç takımın yıldızlarını bırakmıyor

“ŞAMPİYONLUKLAR ARKA ARKAYA GELECEK”

Seneye daha da güçlü bir kadro kuracaklarını belirten Başkan Koç, “Geçmişten aldığımız, tecrübe edindiğimiz konulardan hareketle daha iyi nokta atışları yapacağız. Zaten kadromuz çok iyi. Nereden belli, şu anda kadromuza olan ilgiden belli. Fenerbahçe’nin doğru nokta atışı yaptığı transferlerde nereden belli, transfer gelirlerinden belli. Fenerbahçe’nin futbolcularının gittiği kulüpler, liglerden belli. Son 2 iki yıldaki dönüşüme şahitlik ediyorsunuz. Işığın kocaman parladığını hissediyorsunuz diye düşünüyorum çünkü biz hissediyoruz. Biz, herkesi yendik, sistemi yenemedik ama önümüzdeki sezon sistemi de yeneceğiz. O cam tavanı bir kere kırınca, göreceksiniz şampiyonluklar arka arkaya gelecek” açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Devlet hastanesinde skandal! Diyaliz sonrası tedaviye alınan hastalardan biri daha öldü Önceki Haber

Devlet hastanesinde skandal! Diyaliz sonrası tedaviye alınan hastalardan biri daha öldü

Başıboş köpekler uyutulacak mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemenin taslak çalışması Meclis'te Sonraki Haber

Başıboş köpekler uyutulacak mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemenin taslak çalışması Meclis'te