Şanlıurfa’da Zincirleme Trafik Kazası: 7 Yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da Zincirleme Trafik Kazası: 7 Yaralı

Şanlıurfa‘nın Birecik ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Mustafa G. ile ailesinin de bulunduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Birecik ilçe çıkışında yaşandı. İddiaya göre, Birecik Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli Doktor Mustafa G. ile ailesinin de içerisinde bulunduğu aracın da karıştığı […]

Şanlıurfa‘nın Birecik ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Mustafa G. ile ailesinin de bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Birecik ilçe çıkışında yaşandı. İddiaya göre, Birecik Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli Doktor Mustafa G. ile ailesinin de içerisinde bulunduğu aracın da karıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan doktor ile birlikte 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. – ŞANLIURFA

Anahtar Kelimeler:
Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü, Kadınlar 3. Lig'de Başarıya Ulaşıyor Önceki Haber

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü, Kadınlar 3. Lig'de Başarıya Ulaşıyor

Aksaray'da yasa dışı hayvan ticareti yapan kişiye 30 bin lira ceza Sonraki Haber

Aksaray'da yasa dışı hayvan ticareti yapan kişiye 30 bin lira ceza