Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Asamblesi’ne katılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Asamblesi’ne katılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün Cenevre’de yapılacak Dünya Sağlık Asamblesi 77. Oturumu’na katılacak. Dünya Sağlık Örgütü’nün en üst karar alma organı olan Dünya Sağlık Asamblesi, her yıl üye ülkelerin sağlık bakanları ve üst düzey yetkililerinin katılımıyla düzenleniyor. Bu yılki oturumda Gazze’deki sağlık durumu gibi önemli konular ele alınacak. Koca’nın Cenevre’deki temasları kapsamında, DSÖ yetkilileri ve […]

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün Cenevre’de yapılacak Dünya Sağlık Asamblesi 77. Oturumu’na katılacak.

Dünya Sağlık Örgütü’nün en üst karar alma organı olan Dünya Sağlık Asamblesi, her yıl üye ülkelerin sağlık bakanları ve üst düzey yetkililerinin katılımıyla düzenleniyor. Bu yılki oturumda Gazze’deki sağlık durumu gibi önemli konular ele alınacak.

Koca’nın Cenevre’deki temasları kapsamında, DSÖ yetkilileri ve diğer ülke sağlık bakanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesi ve çeşitli oturumlarda konuşma yapması planlanıyor.

Ayrıca Bakan Koca, Genel Kurula da katılacak, Gazze’de yaşanan insanlık dramı, sağlık ihtiyaçları ve Türkiye’nin çabalarına ilişkin üye ülkelere hitap edecek.

Anahtar Kelimeler:
Gaziantep İslahiye'de Kuduz Karantinası Devam Ediyor Önceki Haber

Gaziantep İslahiye'de Kuduz Karantinası Devam Ediyor

İsrail saldırısında Kuveyt Hastanesi hizmet dışı kaldı Sonraki Haber

İsrail saldırısında Kuveyt Hastanesi hizmet dışı kaldı