Pakistan’da otobüs kazasında 28 kişi hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pakistan’da otobüs kazasında 28 kişi hayatını kaybetti

İSLAMABAD, 29 Mayıs (Xinhua) — Pakistan’ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinin Washuk ilçesinde Çarşamba sabahı meydana gelen bir otobüs kazasında en az 28 kişi hayatını kaybederken, 20’den fazla kişi de yaralandı. Yerel polis Xinhua’ya yaptığı açıklamada, ilçenin Bismia bölgesinde 50’yi aşkın yolcu taşıyan bir otobüsün uçuruma yuvarlandığını ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 28 kişinin öldüğünü […]

İSLAMABAD, 29 Mayıs (Xinhua) — Pakistan’ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinin Washuk ilçesinde Çarşamba sabahı meydana gelen bir otobüs kazasında en az 28 kişi hayatını kaybederken, 20’den fazla kişi de yaralandı.

Yerel polis Xinhua’ya yaptığı açıklamada, ilçenin Bismia bölgesinde 50’yi aşkın yolcu taşıyan bir otobüsün uçuruma yuvarlandığını ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 28 kişinin öldüğünü bildirdi.

Polis ve kurtarma ekipleri olay yerine intikal ederek, cansız bedenleri ve yaralıları yakındaki bir hastaneye nakletti.

Sağlık görevlileri, yaralılardan bazılarının durumunun kritik olması nedeniyle ölü sayısının daha da artabileceğinden endişe ediyor.

Polise göre, hafif yaralanan bazı yolcular, Turbat kentinden ülkenin güneybatısındaki eyalet başkenti Quetta’ya gitmekte olan otobüsün aşırı hız yaparken lastiğinin patladığını aktardı.

Anahtar Kelimeler:
Kırıkkale'de Yakalanan Düzensiz Göçmenler Sınır Dışı Edilecek Önceki Haber

Kırıkkale'de Yakalanan Düzensiz Göçmenler Sınır Dışı Edilecek

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Sonraki Haber

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250