Okullar 4 gün mü olacak? Okullar 4 olacak iddiası doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okullar 4 gün mü olacak? Okullar 4 olacak iddiası doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak?

Okullar 4 gün mü olacak? Sorusu, gündemde yer alan iddiaların ardından vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Bu nedenle arama motorları üzerinde Okullar 4 olacak iddiası doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak? Sorularına yanıt aranılıyor. Peki, Okullar 4 gün mü olacak? Okullar 4 olacak iddiası doğru mu? 4 gün okul 3 gün […]

Okullar 4 gün mü olacak? Sorusu, gündemde yer alan iddiaların ardından vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Bu nedenle arama motorları üzerinde Okullar 4 olacak iddiası doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak? Sorularına yanıt aranılıyor. Peki, Okullar 4 gün mü olacak? Okullar 4 olacak iddiası doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak?

OKULLAR 4 GÜN MÜ OLACAK?

Avrupa ülkelerinde çalışma günlerinin 4 güne indirilmesi için çalışmalar devam ederken bir yandan da okulların 4 gün tatil olup, olmayacağı araştırılıyordu. İzlanda’nın ardından İngiltere de haftada 4 gün okula gidilmesine yönelik hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Fakat henüz Türkiye için bu konuda alınan bir karar veya açıklama bulunmamakta. Bu nedenle ülkemizde okullar 5 gün olarak derslere devam etmektedir.

Haberler.com – Gündem
Anahtar Kelimeler:
İngiltere'de Yılın İlk Haftasına Demiryolu Grevleri Damga Vurdu Önceki Haber

İngiltere'de Yılın İlk Haftasına Demiryolu Grevleri Damga Vurdu

2023 FED toplantısı ne zaman? Yeni yılın FED karı ne zaman açıklanacak? Sonraki Haber

2023 FED toplantısı ne zaman? Yeni yılın FED karı ne zaman açıklanacak?