MNG Kargo pazar günü çalışıyor mu? 2023 MNG Kargo çalışma saatleri ve günleri! MNG Kargo hafta sonu çalışıyor mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MNG Kargo pazar günü çalışıyor mu? 2023 MNG Kargo çalışma saatleri ve günleri! MNG Kargo hafta sonu çalışıyor mu?

Mng Kargo pazar günü çalışıyor mu? Sorusu, hafta sonu kargo beklemekte olan kişiler başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bu nedenle 2023 MNG Kargo çalışma saatleri ve günleri gün içerisinde sık sık araştırılıyor. Peki, MNG Kargo pazar günü çalışıyor mu? 2023 MNG Kargo çalışma saatleri ve günleri! MNG Kargo hafta sonu çalışıyor mu? […]

Mng Kargo pazar günü çalışıyor mu? Sorusu, hafta sonu kargo beklemekte olan kişiler başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bu nedenle 2023 MNG Kargo çalışma saatleri ve günleri gün içerisinde sık sık araştırılıyor. Peki, MNG Kargo pazar günü çalışıyor mu? 2023 MNG Kargo çalışma saatleri ve günleri! MNG Kargo hafta sonu çalışıyor mu?

MNG KARGO PAZAR GÜNÜ ÇALIŞIYOR MU?

Bir kargo dağıtım şirketi olan MNG Kargo hafta içi sabah açılış saati 08:30, akşam kapanış saati 18:00. Hafta sonu daha 08:30 ile 14:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ayrıca MNG Kargo hafta sonları sadece cumartesi günü hizmet vermekte olup, pazar günü is kapalıdır.

MNG KARGO HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU?

MNG Kargo hafta sonu çalışma saatleri de diğer kargo şirketleri ile yaklaşık olarak aynı saatler içerisinde hizmet vermektedir. Cumartesi günleri saat 08.30 ile 14.00 arasında hizmet vermekte olan şubeler, pazar günleri ise kapalıdır.

Haberler.com – Gündem
Anahtar Kelimeler:
Disney'in sevilen çizgi filmi geri dönüyor! Önceki Haber

Disney'in sevilen çizgi filmi geri dönüyor!

Tuğçe'yi katleden sevgilisi cinayet sonrası girdiği büfede bayılıp bu sözleri sayıklamış Sonraki Haber

Tuğçe'yi katleden sevgilisi cinayet sonrası girdiği büfede bayılıp bu sözleri sayıklamış