Metin Singer’in liderliğindeki suç örgütü ‘Mahzen-44’ operasyonuyla çökertildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metin Singer’in liderliğindeki suç örgütü ‘Mahzen-44’ operasyonuyla çökertildi

Elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütü “Mahzen-44” operasyonu ile çökertildi EDİRNE – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen “Mahzen-44” operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mahzen-44” operasyonu ile elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşının da içerisinde bulunduğu […]

Elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütü “Mahzen-44” operasyonu ile çökertildi

EDİRNE – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen “Mahzen-44” operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mahzen-44” operasyonu ile elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 15 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız tabanca, 9 adet sahte pasaport ve çok sayıda delici ve kesici alet ele geçirildi.

Anahtar Kelimeler:
3 ilde "MAHZEN-44" operasyonu! Metin Singer suç örgütü çökertildi Önceki Haber

3 ilde "MAHZEN-44" operasyonu! Metin Singer suç örgütü çökertildi

Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Badminton Takımı Türkiye Şampiyonasında Başarı Yakaladı Sonraki Haber

Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Badminton Takımı Türkiye Şampiyonasında Başarı Yakaladı