Meteoroloji’den 3 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meteoroloji’den 3 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

(ANKARA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, (MGM) bu gece saatlerinden itibaren 3 ilde yerel kuvvetli yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı uyardı. MGM verilerine göre, bu gece saatlerinden itibaren Adana’nın doğusu, Osmaniye ile Hatay’ın batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli […]

(ANKARA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, (MGM) bu gece saatlerinden itibaren 3 ilde yerel kuvvetli yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

MGM verilerine göre, bu gece saatlerinden itibaren Adana’nın doğusu, Osmaniye ile Hatay’ın batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

MGM, yağışlar nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Kadirli Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı Önceki Haber

Kadirli Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı

GSYİAD Yılın Sporcusu ödül töreni yapıldı Sonraki Haber

GSYİAD Yılın Sporcusu ödül töreni yapıldı