Meme kanserini yenen Esma Esad’a lösemi teşhisi konuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meme kanserini yenen Esma Esad’a lösemi teşhisi konuldu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın eşi Esma Esad, lösemiye yakalandı. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, çeşitli semptom ve klinik belirtilerin görülmesinin ardından tıbbi muayene ve testlerden geçirilen 48 yaşındaki Esma Esad’a akut miyeloid lösemi teşhisi konulduğu belirtildi. KAMUSAL FAALİYETLERDEN UZAK KALACAK Esma Esad’ın izolasyon şartlarını içeren özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı, bu nedenle kamusal faaliyetlerden […]

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın eşi Esma Esad, lösemiye yakalandı. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, çeşitli semptom ve klinik belirtilerin görülmesinin ardından tıbbi muayene ve testlerden geçirilen 48 yaşındaki Esma Esad’a akut miyeloid lösemi teşhisi konulduğu belirtildi.

Meme kanserini yenen Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu

KAMUSAL FAALİYETLERDEN UZAK KALACAK

Esma Esad’ın izolasyon şartlarını içeren özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı, bu nedenle kamusal faaliyetlerden uzak kalacağı aktarıldı. Esma Esad, 2018’de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019’da yendiğini açıklamıştı. Kronik miyeloid lösemi, kemik iliği ve kan hücrelerini etkileyen kanser türü olarak biliniyor.

Anahtar Kelimeler:
Sağlık Bakanı Koca: MHRS Onaylı Randevu Sistemi'nde sorun yok Önceki Haber

Sağlık Bakanı Koca: MHRS Onaylı Randevu Sistemi'nde sorun yok

Sağlık Bakanlığı: Daha Az Tuz Tüketilmeli Sonraki Haber

Sağlık Bakanlığı: Daha Az Tuz Tüketilmeli