Manisa Demirci’de 35 Haneye Doğal Gaz Dönüşümü Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa Demirci’de 35 Haneye Doğal Gaz Dönüşümü Yapıldı

Manisa‘nın Demirci ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 35 hanenin doğal gaz dönüşüm, kombi ve tesisat montajı yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı “Hava Kalitesini İyileştirme” projesi kapsamında Demirci Belediyesine yapılan başvurular neticesinde kurulan komisyon tarafından belirlenen 35 hanenin doğal gaz dönüşümü tamamlanarak evlere gaz verilmeye başlandı. Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, […]

Manisa‘nın Demirci ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 35 hanenin doğal gaz dönüşüm, kombi ve tesisat montajı yapıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı “Hava Kalitesini İyileştirme” projesi kapsamında Demirci Belediyesine yapılan başvurular neticesinde kurulan komisyon tarafından belirlenen 35 hanenin doğal gaz dönüşümü tamamlanarak evlere gaz verilmeye başlandı.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, yaptığı açıklamada bakanlık tarafından uygulanan projenin devamı için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Anahtar Kelimeler:
AFAD ve UMKE'den ortak tatbikat Kahramanmaraş'ta gerçekleştirildi Önceki Haber

AFAD ve UMKE'den ortak tatbikat Kahramanmaraş'ta gerçekleştirildi

Hatay'da polis köpeği 820 bin captagon hapını buldu Sonraki Haber

Hatay'da polis köpeği 820 bin captagon hapını buldu