Maç sırasında sahaya yıldırım düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maç sırasında sahaya yıldırım düştü

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin Güney-Kivu eyaletinde futbol sahasına yıldırım düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. MAÇ SIRASINDA ÜZERLERİNE YILDIRIM DÜŞTÜ Ulusal medyadaki haberlere göre, Kalehe ilçesinde FC Foudre de Maibano ile Karasi takımı arasında oynanan futbol maçı esnasında sahaya yıldırım düştü. Yıldırım çarpması sonucu, aralarında 3 yaşında bir çocuğun da olduğu 4 […]

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin Güney-Kivu eyaletinde futbol sahasına yıldırım düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

MAÇ SIRASINDA ÜZERLERİNE YILDIRIM DÜŞTÜ

Ulusal medyadaki haberlere göre, Kalehe ilçesinde FC Foudre de Maibano ile Karasi takımı arasında oynanan futbol maçı esnasında sahaya yıldırım düştü. Yıldırım çarpması sonucu, aralarında 3 yaşında bir çocuğun da olduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Yaralılar bölge hastanelerinde tedavi altına alındı.

DAHA ÖNCE DE 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Yine aynı bölgede 5 Mart 2024’de yıldırım çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetmişti. Tropikal iklimin yaşandığı ülkede, özellikle yağmur sezonunda sık sık doğal afetler yaşanıyor.

Anahtar Kelimeler:
Masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum Önceki Haber

Masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum

Merdiven boşluğunda korkunç olay Sonraki Haber

Merdiven boşluğunda korkunç olay