Kütahya Anaokulu Öğrencileri eTwinning Projeleriyle Geleceğe Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Anaokulu Öğrencileri eTwinning Projeleriyle Geleceğe Hazırlanıyor

Kütahya‘da bir anaokulu öğrencileri, katıldıkları eTwining projeleri ile çeşitli alanlarda somut bilgiler edinerek geleceğe hazırlanıyor. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokulundaki öğrenciler, yerli ve yabancı ortakların katılımlarıyla eTwinning projesi kapsamında çeşitli eğitim materyalleri yaptı. Öğrencilerin, proje kapsamında hazırladıkları materyaller ve eserler okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte sergilendi. Okul Müdür Yardımcısı ve proje katılımcısı Gülay Tonga, gazetecilere […]

Kütahya‘da bir anaokulu öğrencileri, katıldıkları eTwining projeleri ile çeşitli alanlarda somut bilgiler edinerek geleceğe hazırlanıyor.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokulundaki öğrenciler, yerli ve yabancı ortakların katılımlarıyla eTwinning projesi kapsamında çeşitli eğitim materyalleri yaptı.

Öğrencilerin, proje kapsamında hazırladıkları materyaller ve eserler okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte sergilendi.

Okul Müdür Yardımcısı ve proje katılımcısı Gülay Tonga, gazetecilere yaptığı açıklamada, eTwinning projelerinin anaokullarda, çocuklarda erken yaşlarda problem çözme yetisini kazandırmak, bilim, teknoloji ve fen alanlarında somut çalışmalar yapmak için uygulandığını söyledi.

Projelerin yardımlaşma ve dayanışma gibi önemli kazanımlar sağladığını da dile getiren Tonga, şunları kaydetti:

“eTwinning projeleri yerli ve yabancı ortakların katılımıyla yapılıyor. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak, bilim, teknoloji ve fen alanlarında somut çalışmalar yapmalarını sağlamak için her yıl okulumuzda projeleri uyguluyoruz. Matematik projemizde çeşitli matematiksel işlemleri, oyunla çocuklarımıza verirken STEM projelerimizde çeşitli deneylere yer veriyoruz. Yine ritim projesi ile ritim duygusunu, müzik eşliğinde çeşitli oyunlarla bu duyguyu kazandırmaya çalıştık.”

Tonga, bu tür projelerin çocuklara somut olarak katkı sunduğunu, ileriki eğitim hayatlarında faydasını görebileceklerini de sözlerine ekledi.

Sergiye okulun idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Malatya'da depremde hasar gören araçlara 'change' işlemi yapan 6 şüpheli tutuklandı Önceki Haber

Malatya'da depremde hasar gören araçlara 'change' işlemi yapan 6 şüpheli tutuklandı

Çanakkale'de minibüs ile traktör çarpıştı: 7 yaralı Sonraki Haber

Çanakkale'de minibüs ile traktör çarpıştı: 7 yaralı