Konya’daki Selçuklu Çiçek Bahçesi Ziyaretçilerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konya’daki Selçuklu Çiçek Bahçesi Ziyaretçilerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

Konya‘daki Selçuklu Çiçek Bahçesi, ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayıyor. Türkiye‘nin en renkli bahçelerinden biri olarak dikkati çeken ve yaz döneminde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan alanda, 60 çeşitte 395 bin çiçek bulunuyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yaptığı yazılı açıklamada, çiçek bahçesinin ilçenin sembolik mekanlarından biri olduğunu bildirdi. Bahçenin özel olarak tasarlandığını aktaran Pekyatırmacı, “Burası, her yıl […]

Konya‘daki Selçuklu Çiçek Bahçesi, ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayıyor.

Türkiye‘nin en renkli bahçelerinden biri olarak dikkati çeken ve yaz döneminde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan alanda, 60 çeşitte 395 bin çiçek bulunuyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yaptığı yazılı açıklamada, çiçek bahçesinin ilçenin sembolik mekanlarından biri olduğunu bildirdi.

Bahçenin özel olarak tasarlandığını aktaran Pekyatırmacı, “Burası, her yıl ziyaretçilerimizi yeniliklerle buluşturduğumuz bir alan. Yaz döneminde yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin de ilgi odağı olan bir mekanımız. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için yoğun şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” ifadesini kullandı.

Pekyatırmacı, bahçeyi haziranın başlarında yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşturacaklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Ankara'da Alacak Verecek Kavgası: Arsa Sahibi Müteahhiti Vurarak Öldürdü Önceki Haber

Ankara'da Alacak Verecek Kavgası: Arsa Sahibi Müteahhiti Vurarak Öldürdü

Gümüşhane'de Reklamcı İş Kazası Geçirdi Sonraki Haber

Gümüşhane'de Reklamcı İş Kazası Geçirdi