Kediyi parçalayan pitbull’un sahibinden korkunç savunma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kediyi parçalayan pitbull’un sahibinden korkunç savunma

İzmir‘in Aliağa ilçesinde pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren ve çevredekilerin tepkisi üzerine köpeğini tekmeleyen kişi gözaltına alındı. Köpeğin sahibi hakkında Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem yapılacak. BOĞAZINDAN ISIRDIĞI KEDİYİ NEFESSİZ BIRAKTI Olay, akşam saat 18.00 sıralarında İzmir Caddesi’nde meydana geldi. 33 yaşındaki Muzaffer G., caddede yürüdüğü sırada tasmasından tuttuğu köpeği bir […]

İzmir‘in Aliağa ilçesinde pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren ve çevredekilerin tepkisi üzerine köpeğini tekmeleyen kişi gözaltına alındı. Köpeğin sahibi hakkında Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem yapılacak.

BOĞAZINDAN ISIRDIĞI KEDİYİ NEFESSİZ BIRAKTI

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında İzmir Caddesi’nde meydana geldi. 33 yaşındaki Muzaffer G., caddede yürüdüğü sırada tasmasından tuttuğu köpeği bir kediye saldırdı. Kediyi boğazından ısıran pitbull cinsi yasaklı ırk köpek, zavallı hayvanı sağa sola savurup nefessiz bıraktı.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

TEKME VE ZİNCİRLE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Acı içerisinde kıvranan kedi can çekişirken, köpeğin kediyi dişleriyle savurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Muzaffer G., o anları sadece izlemekle yetindi. Çevredekilerin tepkisi üzerine ise köpeğe tekme atıp zincirle vurarak durdurdu.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

SAVUNMASI “PES” DEDİRTTİ

Çevredeki esnaf ve vatandaşların tepki gösterdiği Muzaffer G., kendisini “Ne yapayım? Bu iş böyle dayı” diyerek savundu.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

10 DAKİKADA GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile Muzaffer G., 10 dakika içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, kediye saldırarak ölümüne sebep olan yasaklı ırk köpek ise barınağa götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'na yanıt gecikmedi Önceki Haber

Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'na yanıt gecikmedi

Hurdaya dönen araç aynı aileden 3 kişiye mezar oldu Sonraki Haber

Hurdaya dönen araç aynı aileden 3 kişiye mezar oldu