Kaderleri gibi cansız bedenlerini teşhis yöntemi de aynı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaderleri gibi cansız bedenlerini teşhis yöntemi de aynı oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybettiği helipkopter kazası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. New York Times gazetesi, “Aramalar, arama ekipleri, dronlar: İran Cumhurbaşkanı’nı bulmak için 17 saat” başlıklı yazısında kaza sonrası kaza sonrasına ilişkin çarpıcı detaylara yer verdi. REİSİ, YÜZÜĞÜNDEN TEŞHİS EDİLDİ NYT, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir-Abdullahiyan’ın naaşlarının tanınmayacak derecede yandığını […]

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybettiği helipkopter kazası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. New York Times gazetesi, “Aramalar, arama ekipleri, dronlar: İran Cumhurbaşkanı’nı bulmak için 17 saat” başlıklı yazısında kaza sonrası kaza sonrasına ilişkin çarpıcı detaylara yer verdi.

REİSİ, YÜZÜĞÜNDEN TEŞHİS EDİLDİ

NYT, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir-Abdullahiyan’ın naaşlarının tanınmayacak derecede yandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Reisi yüzüğünden, Dışişleri Bakanı Emir-Abdullahiyan ise saatinden teşhis edildi.

Reisi'nin cansız bedeni de Kasım Süleymani gibi yüzüğünden tanındı

AKILLARA KASIM SÜLEYMANİ’Yİ GETİRDİ

2020 yılında Bağdat’ta ABD tarafından düzenlenen füze saldırasında öldürülen İranlı komutan Kasım Süleymani‘nin cesedi de yüzüğünden teşhis edilmişti.

Reisi'nin cansız bedeni de Kasım Süleymani gibi yüzüğünden tanındı

KASIM SÜLEYMANİ’NİN ÖLÜMÜ

ABD’nin Bağdat Havalimanı’na düzenlediği saldırı sonucu İranlı Komutan Kasım Süleymani hayatını kaybetmişti. Süleymani’nin cesedi taktığı yüzükten teşhis edilmişti. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta Süleymani’ye ait yüzük görülmüştü. Pentagon olayın ardından yaptığı açıklamada, Süleymani’nin ABD Başkanı Donald Trump’ın talimatı ile öldürüldüğünü duyurmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Kendisine zarar verdiği için hastaneye kaldırılan Bahar, cezaevine gönderildi Önceki Haber

Kendisine zarar verdiği için hastaneye kaldırılan Bahar, cezaevine gönderildi

Filenin Sultanları'nın ekonomide uçması ünlü isimleri çıldırttı Sonraki Haber

Filenin Sultanları'nın ekonomide uçması ünlü isimleri çıldırttı