İstanbul’da Narkoçelik-19 Operasyonunda 480 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul’da Narkoçelik-19 Operasyonunda 480 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

“Narkoçelik-19” operasyonunda 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi: 8 şüpheli yakalandı İSTANBUL – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul‘da düzenlenen “Narkoçelik-19” operasyonlarında 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü […]

“Narkoçelik-19” operasyonunda 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi: 8 şüpheli yakalandı

İSTANBUL – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul‘da düzenlenen “Narkoçelik-19” operasyonlarında 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Esenyurt, Beyoğlu, Şişli ve Beykoz ilçelerinde “Narkoçelik-19” operasyonu düzenlendi. düzenlenen operasyonlarda 257 kilogram skunk, 220 buçuk kilogram metamfetamin, 2 buçuk kilogram toz esrar olmak üzere toplam 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi ve 8 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucu, 9 adet hassas terazi, 1 adet hap basma makinesi, 3 adet press makinesi, çok sayıda uyuşturucu madde imalatında kullanılan araç gereçler ve çok miktarda Türk Lirası ele geçirildi.

Anahtar Kelimeler:
İstanbul'da Narkotik Operasyonunda 8 Şüpheli Yakalandı Önceki Haber

İstanbul'da Narkotik Operasyonunda 8 Şüpheli Yakalandı

Denizli'de Tekstil Sektöründe Sürdürülebilir Sertifikalar Eğitimi Sonraki Haber

Denizli'de Tekstil Sektöründe Sürdürülebilir Sertifikalar Eğitimi