İsrailli bakanın küstah paylaşımına Türkiye’den tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrailli bakanın küstah paylaşımına Türkiye’den tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik paylaşımını “gündemi değiştirmeye yönelik faydasız çaba” olarak niteledi. FİLİSTİNLİLERİN KAMPINA YAPILAN SALDIRI HATIRLATILDI İsrailli bakan Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türkiye’ye yönelik hakaret içeren paylaşımıyla ilgili Dışişleri Bakanlığı açıklamasında “İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanı’mıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili […]

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik paylaşımını “gündemi değiştirmeye yönelik faydasız çaba” olarak niteledi.

FİLİSTİNLİLERİN KAMPINA YAPILAN SALDIRI HATIRLATILDI

İsrailli bakan Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türkiye’ye yönelik hakaret içeren paylaşımıyla ilgili Dışişleri Bakanlığı açıklamasında “İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanı’mıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır.” ifadesi kullanıldı.

İsrail’in Ekim 2023’ten bu yana 40 bine yakın Filistinliyi öldürdüğü belirtilen açıklamada, “Dün gece bir çadır kampına yönelik saldırıda onlarca masum Filistinliyi barbarca katleden Netanyahu hükümetidir. Bu suçlara ortak olan herkes, uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır.” değerlendirmesine yer verildi. Açıklamada, Türkiye’nin adaleti ve Filistinlilerin haklarını savunmaya devam edeceği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
Meteoroloji'den 20 şehre sarı uyarı Önceki Haber

Meteoroloji'den 20 şehre sarı uyarı

Masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum Sonraki Haber

Masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum