İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 1 ölü, 10 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 1 ölü, 10 yaralı

Suriye‘nin Banyas ilçesine İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiği ileri sürüldü. Suriye haber ajansı SANA’nın askeri kaynağa dayandırdığı haberde, saldırının yerel saatle 19.30’da gerçekleştiği ve bir alanla bir binanın hedef alındığı belirtildi. BÖLGEDE HİZBULLAH DA BULUNUYOR Saldırıda 1 çocuğun hayatını kaybettiği ve 10 sivilin de yaralandığı belirtilirken İsrail makamlarınca herhangi bir açıklama yapılmadı. Hedef alınan bölgede, […]

Suriye‘nin Banyas ilçesine İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiği ileri sürüldü. Suriye haber ajansı SANA’nın askeri kaynağa dayandırdığı haberde, saldırının yerel saatle 19.30’da gerçekleştiği ve bir alanla bir binanın hedef alındığı belirtildi.

BÖLGEDE HİZBULLAH DA BULUNUYOR

Saldırıda 1 çocuğun hayatını kaybettiği ve 10 sivilin de yaralandığı belirtilirken İsrail makamlarınca herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hedef alınan bölgede, Suriye ordusu ve İran destekli terörist grupların yanı sıra Lübnan Hizbullahı unsurlarının da bulunduğu biliniyor. İsrail, iç savaşın başladığı 2011’den bu yana Suriye’de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara hava saldırıları düzenliyor.

Anahtar Kelimeler:
İran ikinci ön inceleme raporunu yayımladı: Reisi'nin öldüğü helikopter kazasında sabotaj bulgusu yok Önceki Haber

İran ikinci ön inceleme raporunu yayımladı: Reisi'nin öldüğü helikopter kazasında sabotaj bulgusu yok

Refah'taki saldırılarda ABD silahı kullanıldı mı? sorusuna Blinken'dan kaçamak yanıt Sonraki Haber

Refah'taki saldırılarda ABD silahı kullanıldı mı? sorusuna Blinken'dan kaçamak yanıt