İsrail askerlerinin öldürdüğü iki Filistinli son yolculuğuna uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail askerlerinin öldürdüğü iki Filistinli son yolculuğuna uğurlandı

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentinde gerçekleştirdiği baskın sırasında öldürdüğü iki Filistinli için cenaze töreni düzenlendi. İsrail güçlerinin dün Cenin’in güneyindeki Kubatiye beldesine düzenlediği baskında hayatlarını kaybeden 18 yaşındaki Abdulhadi Nazzal ile 25 yaşındaki Habib Kumeyl için düzenlenen cenaze törenine yüzlerce Filistinli katıldı. Yoğun katılımın olduğu merasimde Filistin bayrağı taşıyan kalabalık İsrail karşıtı […]

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentinde gerçekleştirdiği baskın sırasında öldürdüğü iki Filistinli için cenaze töreni düzenlendi.

İsrail güçlerinin dün Cenin’in güneyindeki Kubatiye beldesine düzenlediği baskında hayatlarını kaybeden 18 yaşındaki Abdulhadi Nazzal ile 25 yaşındaki Habib Kumeyl için düzenlenen cenaze törenine yüzlerce Filistinli katıldı.

Yoğun katılımın olduğu merasimde Filistin bayrağı taşıyan kalabalık İsrail karşıtı sloganlar attı.

Nazzal ve Kumeyl’in naaşları kılınan cenaze namazlarının ardından kent mezarlığında toprağa verildi.

İsrail güçleri, Kubatiye’ye dün düzenlediği baskında Abdulhadi Nazzal’ı göğsünden, Habib Kumeyl’i de başından vurarak ağır yaralamıştı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Nazzal ve Kumeyl’in kaldırıldıkları Cenin Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdiklerini açıklamıştı.

Bakanlığın verilerine göre, yılbaşından itibaren İsrail askerlerince öldürülen Filistinlilerin sayısı 3’ü çocuk olmak üzere 9’a ulaştı.

Anahtar Kelimeler:
Aaron Salem Boupendza kimdir, kaç yaşında, nereli? Aaron Salem Boupendza hangi takımda oynuyor? Önceki Haber

Aaron Salem Boupendza kimdir, kaç yaşında, nereli? Aaron Salem Boupendza hangi takımda oynuyor?

Devrilen tırın dorsesindeki pamuk balyaları etrafa saçıldı Sonraki Haber

Devrilen tırın dorsesindeki pamuk balyaları etrafa saçıldı