İSG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2024 İSG sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM İSG sınav sonuçlarını duyurdu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2024 İSG sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM İSG sınav sonuçlarını duyurdu!

İSG sınavı ne zaman açıklanacak? Sorusu, sınava katılım gösteren adaylar tarafından araştırılıyor ve merak ediliyor. İSG sınav sonuçlarına dair araştırmalar devam ederken ÖSYM başkanlığı tarafından bilgilere göre İSG sınavı ne zaman açıklanacak? Sorusu yanıt buluyor. Peki, İSG sınavı ne zaman açıklanacak? İSG sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İSG sınav sonuçları açıklandı mı? İSG SINAV SONUÇLARI […]

İSG sınavı ne zaman açıklanacak? Sorusu, sınava katılım gösteren adaylar tarafından araştırılıyor ve merak ediliyor. İSG sınav sonuçlarına dair araştırmalar devam ederken ÖSYM başkanlığı tarafından bilgilere göre İSG sınavı ne zaman açıklanacak? Sorusu yanıt buluyor. Peki, İSG sınavı ne zaman açıklanacak? İSG sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İSG sınav sonuçları açıklandı mı?

İSG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2024?

ÖSYM, 5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’nın (2024-İSG/1) sonuçlarını açıkladı. Yapılan madde analizleri ve itirazların bilimsel değerlendirmesi sonucunda, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi Temel Soru Kitapçığı’ndaki 35 numaralı sorunun iptaline karar verildi. Adaylar, sınav sonuçlarına 30 Mayıs 2024 saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.

İSG SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI LİNKİ

Anahtar Kelimeler:
Ayvalık'ta turistik işletmeler yaz sezonuna hazır Önceki Haber

Ayvalık'ta turistik işletmeler yaz sezonuna hazır

Asya Borsalarında Negatif Seyir Sonraki Haber

Asya Borsalarında Negatif Seyir