İlköğretim öğrencileri üniversite öğrencileriyle şenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlköğretim öğrencileri üniversite öğrencileriyle şenlendi

İlköğretim öğrencileri üniversite öğrencileriyle şenlendi ERZİNCAN – Erzincan’da düzenlenen etkinlikle ilköğretim öğrencileri üniversiteli öğrencilerle oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Genç Yeryüzü Doktorları, Görsel Sanatlar Kulübü ve Matematiksel Düşünce Kulübü öğrencileri ilköğretim öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversite öğrencileri ilköğretim öğrencilerine yönelik sağlık, matematik ve sanat etkinlikleri düzenledi. Aziz ve Mehmet Torun İlkokulunun tüm […]

İlköğretim öğrencileri üniversite öğrencileriyle şenlendi

ERZİNCAN – Erzincan’da düzenlenen etkinlikle ilköğretim öğrencileri üniversiteli öğrencilerle oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Genç Yeryüzü Doktorları, Görsel Sanatlar Kulübü ve Matematiksel Düşünce Kulübü öğrencileri ilköğretim öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversite öğrencileri ilköğretim öğrencilerine yönelik sağlık, matematik ve sanat etkinlikleri düzenledi. Aziz ve Mehmet Torun İlkokulunun tüm öğrencileriyle bilgi yarışması, zeka oyunları ve sanatsal etkinlikler yapılırken ilköğretim öğrencileri Gençlik Merkezinden Abdullah Yılmaz’ın palyaço performansı ve çocuk oyunlarıyla gönüllerince bir gün geçirdiler.

Anahtar Kelimeler:
İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonlarda 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi Önceki Haber

İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonlarda 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi

Kütahya'da Bonzai Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı Sonraki Haber

Kütahya'da Bonzai Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı