Hafriyat kamyonuyla çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi! Feci kazada 2 can kaybı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hafriyat kamyonuyla çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi! Feci kazada 2 can kaybı

Sakarya‘nın Ferizli ilçesi D-650 kara yolunda otomobil ile hafriyat kamyonun karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen kamyonun camları ve bazı bölgeleri ise hayatın kaybedenlerin yakını tarafından çekiçle parçalandı. OTOMOBİL KAMYONLA BİRLİKTE SÜRÜKLENDİ Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kavşakta meydana gelen olayda, sürücü Canan Emlikli idaresindeki otomobil, Y.K. idaresindeki hafriyat kamyonu […]

Sakarya‘nın Ferizli ilçesi D-650 kara yolunda otomobil ile hafriyat kamyonun karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen kamyonun camları ve bazı bölgeleri ise hayatın kaybedenlerin yakını tarafından çekiçle parçalandı.

OTOMOBİL KAMYONLA BİRLİKTE SÜRÜKLENDİ

Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kavşakta meydana gelen olayda, sürücü Canan Emlikli idaresindeki otomobil, Y.K. idaresindeki hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Kamyon ile birlikte sürüklenen otomobil adeta kağıt gibi ezildi.

Hafriyat kamyonuyla çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ VE YANINDAKİ YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü ve yolcu olarak bulunan Mükerrem Derinlik’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Hafriyat kamyonuyla çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi: 2 ölü

ÖLENLERİN YAKINI KAMYONA ÇEKİÇLE SALDIRDI

Olay yerindeki yapılan incelemelerin ardından kamyon sürücüsü gözaltına alınırken hayatını kaybedenlerin yakını elindeki çekiçle, kamyonun camlarını ve bir bölümünü parçaladı. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu: Benimle gurur duyulması lazım Önceki Haber

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu: Benimle gurur duyulması lazım

TCMB Başkanı Karahan: Kur korumalı mevduattan kademeli çıkış politikamızı sürdürüyoruz Sonraki Haber

TCMB Başkanı Karahan: Kur korumalı mevduattan kademeli çıkış politikamızı sürdürüyoruz