Gece yarısı F.Bahçe’ye gözdağı verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gece yarısı F.Bahçe’ye gözdağı verdi

Süper Lig devi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kutlamalarının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek yaptığı açıklamada, “24. şampiyonluğu kazandık. İnşallah seneye 25. şampiyonluğumuzu da kazanıp 5. yıldızı almayı planlıyoruz.” dedi. “BİZİM BİLEĞİMİZİ KİMSE BÜKEMEZ” Şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulunan Özbek, “Sizlere 2 yıldır hizmet ediyoruz. Bu hizmetin karşılığını, güzelliğini sizlerin takdirine bıraktık. Geçen gün […]

Süper Lig devi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kutlamalarının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, “24. şampiyonluğu kazandık. İnşallah seneye 25. şampiyonluğumuzu da kazanıp 5. yıldızı almayı planlıyoruz.” dedi.

“BİZİM BİLEĞİMİZİ KİMSE BÜKEMEZ”

Şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulunan Özbek, “Sizlere 2 yıldır hizmet ediyoruz. Bu hizmetin karşılığını, güzelliğini sizlerin takdirine bıraktık. Geçen gün seçimde büyük bir teveccüh gösteren genel kuruluma ve sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzde 2 sene ve alınacak çok kupa var. Çünkü meydan artık boş değil. Süper Kupa’yı ve lig şampiyonluğunu bu sene kazandık. Erden kardeşim çok net ifade etti. İçinde zerrece leke olmayan, sadece alın teri olan bir kupa kazandık. Galatasaray öyle büyük ki, öyle güzel bir camia ki.. Yeter ki birbirimizi sevelim. Bizim bileğimizi kimse bükemez” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Beşiktaş'ta sessiz sedasız ayrılık Önceki Haber

Beşiktaş'ta sessiz sedasız ayrılık

Aracıyla şampiyonluğu kutlayan Galatasaraylıların arasına daldı Sonraki Haber

Aracıyla şampiyonluğu kutlayan Galatasaraylıların arasına daldı