Gaziantep’te tramvayın üzerine yıldırım düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep’te tramvayın üzerine yıldırım düştü

Gaziantep‘te facianın eşiğinden dönüldü: Tramvayın üzerine yıldırım düştü GAZİANTEP – Gaziantep’te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın üst kısmında hafif çaplı bir yangın meydana geldi. Gaziantep’te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın […]

Gaziantep‘te facianın eşiğinden dönüldü: Tramvayın üzerine yıldırım düştü

GAZİANTEP – Gaziantep’te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın üst kısmında hafif çaplı bir yangın meydana geldi.

Gaziantep’te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın üst kısmında hafif çaplı bir yangın meydana geldi. Tramvayda meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yaşanan bu tehlikeli anlarda, tramvayda bulunan yolcular büyük bir panik yaşadı. Olayda herhangi bir can kaybı veya ciddi yaralanma meydana gelmedi.

Anahtar Kelimeler:
Nikah Memurunun Tahammül Edemediği Dua Müzikle Kesildi Önceki Haber

Nikah Memurunun Tahammül Edemediği Dua Müzikle Kesildi

Gazze'de can kaybı 34 bin 735'e yükseldi Sonraki Haber

Gazze'de can kaybı 34 bin 735'e yükseldi