Galatasaray’ı terk ediyor, İstanbul’u değil! Seferovic’ten kimse bu imzayı beklemiyordu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray’ı terk ediyor, İstanbul’u değil! Seferovic’ten kimse bu imzayı beklemiyordu

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın sezon başında ses getiren transferlerinden biri olan Haris Seferovic, beklentileri karşılaşamadı. Sarı-kırmızılılardan ayrılmaya hazırlanan deneyimli golcüye sürpriz bir talip çıktı. BAŞAKŞEHİR’E YEŞİL IŞIK YAKTI Fanatik’in haberine göre, Icardi ve Gomis’in gölgesinde kalan Haris Seferovic için Başakşehir devreye girdi. Turuncu-lacivertlilerin bu transferi bitirmek için istekli olduğu belirtilirken, İsviçreli golcü de Başakşehir’e yeşil […]

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın sezon başında ses getiren transferlerinden biri olan Haris Seferovic, beklentileri karşılaşamadı. Sarı-kırmızılılardan ayrılmaya hazırlanan deneyimli golcüye sürpriz bir talip çıktı.

BAŞAKŞEHİR’E YEŞİL IŞIK YAKTI

Fanatik’in haberine göre, Icardi ve Gomis’in gölgesinde kalan Haris Seferovic için Başakşehir devreye girdi. Turuncu-lacivertlilerin bu transferi bitirmek için istekli olduğu belirtilirken, İsviçreli golcü de Başakşehir’e yeşil ışık yaktı.

2 KEZ FİLELERİ HAVALANDIRDI

Sezon başında Benfica’dan Galatasaray’a katılan Haris Seferovic, sarı-kırmızılı formayla 13 maçta forma giyerken, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika: Türkiye Kur'an yakma eylemine izin veren İsveç'le köprüleri atıyor! Kritik ziyaret iptal edildi Önceki Haber

Son Dakika: Türkiye Kur'an yakma eylemine izin veren İsveç'le köprüleri atıyor! Kritik ziyaret iptal edildi

Bu akşam Tv'de ne var? Bu akşam hangi diziler var? TV yayın akışı: 21 Ocak 2023 Cuma akşamı dizileri! Sonraki Haber

Bu akşam Tv'de ne var? Bu akşam hangi diziler var? TV yayın akışı: 21 Ocak 2023 Cuma akşamı dizileri!