Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye videolu gönderme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye videolu gönderme

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin bu beraberliğinin ardından Galatasaray ile sarı-lacivertliler arasındaki puan farkı 6 oldu. Cimbom’dan, şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibinin puan kaybı sonrası paylaşım geldi. “MAYISLAR BİZİMDİR” Sarı-kırmızılı takımın sosyal sosyal medya hesabından “Konsantrasyon ve Hedef 24″ ifadelerinin yer aldığı bir video paylaşıldı. Videoda ayrıca, “Mayıslar […]

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin bu beraberliğinin ardından Galatasaray ile sarı-lacivertliler arasındaki puan farkı 6 oldu. Cimbom’dan, şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibinin puan kaybı sonrası paylaşım geldi.

“MAYISLAR BİZİMDİR”

Sarı-kırmızılı takımın sosyal sosyal medya hesabından “Konsantrasyon ve Hedef 24″ ifadelerinin yer aldığı bir video paylaşıldı. Videoda ayrıca, “Mayıslar Bizimdir” sloganına vurgu yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
Çin Devlet Başkanı Xi, Paris'te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi Önceki Haber

Çin Devlet Başkanı Xi, Paris'te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi

Crystal Palace Manchester United maç özeti ve golleri izle! (VİDEO)Crystal Palace MANU maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Sonraki Haber

Crystal Palace Manchester United maç özeti ve golleri izle! (VİDEO)Crystal Palace MANU maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?