Fatih Erbakan, aniden yola fırlayan sokak köpeği nedeniyle büyük tehlike atlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan, aniden yola fırlayan sokak köpeği nedeniyle büyük tehlike atlattı

Son günlerin tartışılan konusu sokak köpeklerini bir kez daha gündeme taşıyacak bir olay yaşandı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ın makam aracı otoyolda giderken önlerine aniden bir köpek çıktı. SON ANDA DİREKSİYONU KIRDI Konvoy halinde giden Erbakan ve korumalarının konvoyu büyük bir kaza atlattı. İddiaya göre Erbakan’ın da içinde bulunduğu makam aracının önüne aniden bir […]

Son günlerin tartışılan konusu sokak köpeklerini bir kez daha gündeme taşıyacak bir olay yaşandı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ın makam aracı otoyolda giderken önlerine aniden bir köpek çıktı.

SON ANDA DİREKSİYONU KIRDI

Konvoy halinde giden Erbakan ve korumalarının konvoyu büyük bir kaza atlattı. İddiaya göre Erbakan’ın da içinde bulunduğu makam aracının önüne aniden bir sokak köpeği çıktı. O sırada 150km hızla giden araç küçük bir manevrayla kurtuldu. Görüntüleri yayınlanan anlarda sağ şeritte başka bir aracın olmaması da olası bir kazanın önüne geçiyor.

“UYUTULMALARINA KARŞIYIZ” DEMİŞTİ

Başıboş sokak köpekleri ile ilgili düzenlemeye karşı çıkan Erbakan, “Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle karşıyız. Bu inancımıza da uygun olmayan bir davranıştır. İnsani bir davranış da değildir. Bazı batı ülkelerinde bu yapılıyor olsa bile onları taklit etmemiz doğru bir davranış değildir” demişti.

Anahtar Kelimeler:
Gözaltına alınan astrolog Meral Güven serbest bırakıldı Önceki Haber

Gözaltına alınan astrolog Meral Güven serbest bırakıldı

2 yıl önce evlendiği karısını boğazını keserek öldürdü Sonraki Haber

2 yıl önce evlendiği karısını boğazını keserek öldürdü