Eskişehir Kardeşlik Platformu, içkili mekanın turizm işletme belgesinin iptal edilmesini talep etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehir Kardeşlik Platformu, içkili mekanın turizm işletme belgesinin iptal edilmesini talep etti

Eskişehir Kardeşlik Platformu, caminin yakınında açılan içkili mekanın turizm işletme belgesinin iptal edilmesi talebiyle basın açıklaması yaptı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde toplanan grup adına hazırlanan basın açıklaması okuyan Avukat Mustafa Özkan, cami, okul, ibadethane, öğrenci yurdu gibi yerlerin etrafında içkili mekan ruhsatı almak için belirli mesafe şartı gözetildiğini hatırlattı. Turizm işletme belgeleri verilirken, […]

Eskişehir Kardeşlik Platformu, caminin yakınında açılan içkili mekanın turizm işletme belgesinin iptal edilmesi talebiyle basın açıklaması yaptı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde toplanan grup adına hazırlanan basın açıklaması okuyan Avukat Mustafa Özkan, cami, okul, ibadethane, öğrenci yurdu gibi yerlerin etrafında içkili mekan ruhsatı almak için belirli mesafe şartı gözetildiğini hatırlattı.

Turizm işletme belgeleri verilirken, işletmelerin bulundukları bölgelerin hassasiyetlerinin göz önünde bulunulması gerektiğini belirten Özkan, “Bu içkili mekan, Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisinin tam karşısında ve 50 metre mesafededir. Hemen yakınlarında pek çok okul bulunmaktadır. Bu sebeple verilen bu içkili mekan ruhsatının ve turizm belgesinin iptal edilmesini kendilerinden talep ediyoruz.” diye konuştu.

Grup, basın açıklamasının ardından imzaladıklarıyla dilekçelerle müdürlüğe giderek başvurularını iletti.

Anahtar Kelimeler:
Aksaray'da Otomobil Şarampole Düştü, Sürücü Kurtuldu Önceki Haber

Aksaray'da Otomobil Şarampole Düştü, Sürücü Kurtuldu

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 10 Kök Kenevir ve 110 Gram Skunk Ele Geçirildi Sonraki Haber

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 10 Kök Kenevir ve 110 Gram Skunk Ele Geçirildi