Düzce’de ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzce’de ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

Düzce‘de vatandaşlar ormanlık alanda gördükleri ceset sonrası durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsın kimliğinin ve ölüm nedeninin tespit edilmesi için cansız bedeni hastaneye kaldırdı. 40 YAŞLARINDA BİR ERKEK Bahçeşehir Bölgesi Çamlıevler Mahallesi’nde ormanlık alanda bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hareketsiz şekilde […]

Düzce‘de vatandaşlar ormanlık alanda gördükleri ceset sonrası durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsın kimliğinin ve ölüm nedeninin tespit edilmesi için cansız bedeni hastaneye kaldırdı.

40 YAŞLARINDA BİR ERKEK

Bahçeşehir Bölgesi Çamlıevler Mahallesi’nde ormanlık alanda bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hareketsiz şekilde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Düzce'de ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

OTOPSİ YAPILACAK

Yapılan incelemede 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset, otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Transfer listesindeki isimler öyle böyle değil! Aziz Yıldırım'dan bir bomba çıkış daha Önceki Haber

Transfer listesindeki isimler öyle böyle değil! Aziz Yıldırım'dan bir bomba çıkış daha

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Sonraki Haber

İBB Başkanı İmamoğlu'nun