Drift atan araç başka bir araca çarpmaktan son anda kurtuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Drift atan araç başka bir araca çarpmaktan son anda kurtuldu

Drift atarken başka bir araca çarpıyordu 6 araçlı zincirleme kazada maddi hasar oluştu KARABÜK – Karabük’te drift atan otomobilin seyir halindeki başka bir araca çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olay Beşbinevler Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü boş yolda otomobiliyle drift attı. Bu sırada yanından geçen başka bir aracı […]

Drift atarken başka bir araca çarpıyordu

6 araçlı zincirleme kazada maddi hasar oluştu

KARABÜK – Karabük’te drift atan otomobilin seyir halindeki başka bir araca çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay Beşbinevler Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü boş yolda otomobiliyle drift attı. Bu sırada yanından geçen başka bir aracı fark etmeyen sürücü kaz yapmaktan son anda kurtuldu. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin diğer araca çarpmamak için yaptığı manevra yer alıyor.

Öte yandan Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesinde de meydana gelen 6 araçlı zincirlime trafik kazasında maddi hasar oluştu.

Anahtar Kelimeler:
Trabzon İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan İstifa Etti Önceki Haber

Trabzon İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan İstifa Etti

Karaman'da Kuvvetli Yağış Nedeniyle Yollar Sular Altında Kaldı Sonraki Haber

Karaman'da Kuvvetli Yağış Nedeniyle Yollar Sular Altında Kaldı