Doğu Demirkol, yazın yapacağı gösterilerin gelirini Filistin’e bağışlayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğu Demirkol, yazın yapacağı gösterilerin gelirini Filistin’e bağışlayacak

Son olarak Ölümlü Dünya 2 filminde rol alan başarılı oyuncu Doğu Demirkol, uzun zamandır bombaların hedefinde olan Gazze’yi unutmadı. Refah’taki İsrail katliamının ardından #freepalestine (özgürfilistin) etiketiyle Instagram hesabından paylaşım yapan Doğu Demirkol, “Bu yaz oynanacak açık hava oyunlarımın hepsinin bütün geliri Filistin’e gönderilecektir” ifadelerini kullandı. Demirkol’un bu düşüncesi sevenlerinden tam not aldı. NE OLMUŞTU? BM’nin […]

Son olarak Ölümlü Dünya 2 filminde rol alan başarılı oyuncu Doğu Demirkol, uzun zamandır bombaların hedefinde olan Gazze’yi unutmadı.

Refah’taki İsrail katliamının ardından #freepalestine (özgürfilistin) etiketiyle Instagram hesabından paylaşım yapan Doğu Demirkol, “Bu yaz oynanacak açık hava oyunlarımın hepsinin bütün geliri Filistin’e gönderilecektir” ifadelerini kullandı. Demirkol’un bu düşüncesi sevenlerinden tam not aldı.

Doğu Demirkol, yazın yapacağı gösterilerin gelirini Filistin'e bağışlayacak

NE OLMUŞTU?

BM’nin yargı organı Uluslararası Adalet Divanı (UAD), 24 Mayıs’ta aldığı tedbir kararlarında, İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarını derhal durdurmasına, insani yardımları engellememesine ve suçlarını araştıracak BM görevlilerinin Gazze’ye girişine izin vermesine hükmetmişti. İsrail, UAD’nin saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi’ndeki Refah şehrinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına saldırı düzenlemiş, saldırıda en az 45 Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Doğu Demirkol, yazın yapacağı gösterilerin gelirini Filistin'e bağışlayacak

Anahtar Kelimeler:
DJ Sandeep, bir barda taciz yüzünden çıkan kavgada öldürüldü Önceki Haber

DJ Sandeep, bir barda taciz yüzünden çıkan kavgada öldürüldü

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi Sonraki Haber

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi